Egberdina zeilen 2

De bemanning van de 'Egberdina'

Wouter van Dusseldorp schipperMijn naam is Wouter van Dusseldorp, ik ben schipper èn eigenaar van de 'Egberdina'. Inmiddels zeil ik 28 jaar professioneel op grote zeilschepen. Ik laat u met alle plezier het schip besturen, terwijl ik een oogje in het zeil houd.

Ik weet veel van zeilen en de natuur op en rond het IJsselmeer. In de winter geef ik het vak 'zeilvaart' aan de Enkhuizer Zeevaartschool. Ik vertel graag over zeilen, navigeren of de natuur om ons heen. Een enkel sterk verhaal kan ik wellicht ook aan u kwijt.

Kortom: ik heet u graag welkom op de 'Egberdina' voor een bijzondere zeilbeleving.

eline

 

Het voordek is het domein van 'scheepsmaat' Eline de Boer. Eline voert de regie over de zeilen, de touwen en de trossen. Zij waakt op het voordek over uw veiligheid. Zeilen is haar hobby, varend erfgoed haar passie. Aan boord vertelt zij graag over fokkeloet of slampamper en met een krijtje en het dek als “schoolbord”, wijdt zij u graag in in de geheimen van het zeilen.

 

 

catering Egberdina


Een gastvrije ontvangst en een gepaste, haast onmerkbare bediening vormt de ‘bloem in het knoopsgat’ van uw verblijf aan boord. Uw gastvrouw of -heer serveert de drankjes of maaltijden met zeebenen en zorgt ervoor dat het u aan niets ontbreekt.

 

enthousiast, betrokken, gastvrij