Egberdina zeilen 2

Individuele zeiltochten

Meestal verhuren we de 'Egberdina' aan grotere groepen, maar we hebben ook tochten voor individuele inschrijving. Kom alleen, met je vriend of vriendin of met een klein groepje, en vaar mee op de 'Egberdina' voor een schitterende belevenis. Wil je op de hoogte blijven van deze tochten, vul dan hieronder je emailadres in om je aan te melden op de Nieuwsbrief van de 'Egberdina'. 

E-mail:

 

 

- Vollemaanstocht op 28 juni

volle maanOp donderdag 28 juni is het volle maan. Je kan die avond met de 'Egberdina' meezeilen het Markermeer op, om de zon onder te zien gaan. Pal tegenover de zonsondergang komt de volle maan uit het water omhoog. Een bijzondere belevenis om dit op het open water mee te maken. We verzamelen in Hoorn aan boord van de 'Egberdina' om 20:00 uur, en varen onder zeil de haven uit.

Rond half tien gaat de zon onder en zeilen we langzaam het duister in. Tegenover de zonsondergang moet nu de volle maan opkomen. Misschien gaat de zon rood onder, of komt de maan rood op. Schipper Wouter vertelt meer over het natuurverschijnsel van de maan. Wanneer we om elf uur terugkomen is het niet echt donker, er is alleen het licht van de volle maan.

De kosten voor dit programma bedragen € 25,- per persoon, inclusief 2 consumpties en borrelhapjes.

 

Meld je aan via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

 

copyright © 2015-2018 Egberdina
Webdesign by 1place4ads.nl