Egberdina zeilen 2

Middag zeiltocht Egberdina

zuiderzeemTijdmachines bestaan niet? Op de Egberdina wel, het schip neemt u mee terug in de tijd. Zodra u aan boord gaat proeft u de sfeer van honderd jaar terug. De open haven van Hoorn nodigt uit om de trossen los te gooien en te gaan genieten van het zeilen en het water. De jachtige tijdsdruk verdwijnt en er is rust en ruimte.

Hier een mooie aanbieding voor een geslaagde middag zeiltocht met alle drankjes en hapjes, vanaf € 51,- pp. (bij 40 personen)

hapjes egberdina

Om half twee staat de koffie en thee voor je klaar met Westfriese Krentenmik. Na een korte kennismaking met schip en bemanning hijsen we samen de zeilen en gaan het water op. Wie zin heeft kan meehelpen, maar je mag ook genieten van de activiteiten om je heen. Rond drie uur gaat de bar open voor drankjes van de Hollandse bar, met een lekker borrelgarnituur erbij. We komen bij u aan dek langs om de drankjes te brengen.  
Tegen half zes komt de haven van Hoorn weer in zicht. We laten de zeilen zakken en meren weer af onder de beroemde beeldjes van de "Scheepsjongens van Bontekoe". Einde van een geslaagde middag!

Bij deze tocht kan je kiezen voor een lunch aan boord, dan kom je om 12:30 aan boord. Afhankelijk van de weersomstandigheden serveren we de lunch in de haven of als we varen. De lunch 'Gezond onder Zeil' bestaat uit soep van de dag met heerlijk belegde luxe broodjes, koffie thee en melk.

voordek egberdina

Je kan ook kiezen voor een aanvulling met diner. Hiervoor gaat het schip voor anker op een beschutte plaats in de buurt van Hoorn. U heeft de keuze uit een Barbecue Gouwzee of het buffet Kaap Hoorn. Kijk hier voor onze mogelijkheden voor eten en drinken aan boord. We varen tegen half acht weer de haven binnen, onder het genot van een kopje koffie met een chocolaatje. 

We rekenen met een basisprijs voor 17 personen. Komt u met meer personen dan komt er een bedrag per persoon bij. We maken ook graag een programma voor je naar je eigen wensen.

  basisprijs 17 personen    pp boven 17 personen  
Middagtocht, 4 uur zeilen      € 1.450,00 € 25,50  
plus lunch    € 1.750,00 € 34,50  
plus diner    € 1.950,00 € 52,00  

Deze prijzen zijn inclusief alles; schip, bemanning, verzorging en drankjes, er zijn geen bijkomende kosten. 

Aanpassingen als andere tijden, een andere lunch of diner zijn zeker mogelijk, overleg hiervoor met de schipper.

Op deze middagtocht is een bezoek aan een andere haven meestal niet mogelijk. Wel kunnen we afsluiten met een stadswandeling in Hoorn.