Egberdina zeilen 2

De Egberdina

Wouter van Dusseldorp schipperMijn naam is Wouter van Dusseldorp, ik ben schipper èn eigenaar van de 'Egberdina'. Inmiddels zeil ik 33 jaar professioneel op grote zeilschepen. Ik laat je met alle plezier het schip besturen, terwijl ik een oogje in het zeil houd.

Ik weet veel van zeilen en van de natuur op en rond het IJsselmeer. Ik ben van huis uit bioloog. In de winter geef ik het vak 'Zeilvaart' aan de Enkhuizer Zeevaartschool. Ik vertel graag over zeilen, navigeren of de natuur om ons heen. Over de Marker Wadden en de ecologie van het Markermeer kan ik veel vertellen.  Een enkel sterk verhaal kan ik wellicht ook aan je kwijt.

Kortom: ik heet je graag welkom op de 'Egberdina' voor een bijzondere zeilbeleving.

eline

 

Het voordek is het domein van 'scheepsmaat' Eline de Boer. Eline voert de regie over de zeilen, de touwen en de trossen. Zij waakt op het voordek over uw veiligheid. Zeilen is haar hobby, varend erfgoed haar passie. Aan boord vertelt zij graag over fokkeloet of slampamper en met een krijtje en het dek als “schoolbord”, wijdt zij je graag in in de geheimen van het zeilen.

 

 

catering Egberdina


Een gastvrije ontvangst en een gepaste, haast onmerkbare bediening vormt de ‘bloem in het knoopsgat’ van je verblijf aan boord. Je gastvrouw of -heer serveert de drankjes of maaltijden met zeebenen en zorgt ervoor dat het u aan niets ontbreekt.

 

enthousiast, betrokken, gastvrij