Egberdina zeilen 2

Dag zeiltocht

de Egberdina voor de windEen dag er helemaal uit, samen zeilen naar een andere haven en weer rozig terugkomen. Genieten van de wind en het water, in goed gezelschap.

Een dag geweldig zeilen voor een prijs vanaf € 80,- per persoon. (bij 40 personen)

's Morgens rond tien uur wordt u verwelkomd op de 'Egberdina'. Benedendeks staan koffie en thee klaar met Westfriese krentenmik. Na een korte kennismaking met schip en bemanning worden de zeilen gehesen om de haven uit te zeilen.

schilderij van Egberdina onder zeil

We zeilen naar een van de leuke IJsselmeerplaatsjes waar we tijd hebben voor een wandeling of een andere activiteit. Ook kunnen we op een dergelijke tocht met gemak de Marker Wadden aandoen.

De lunch doen we zoals het uitkomt, onder het zeilen of in een beschutte haven. We serveren de lunch 'Gezond onder Zeil': soep, heerlijk belegde luxe broodjes, koffie thee en melk. In de middag zeilen we met een hapje en een drankje terug naar Hoorn. Wie zin heeft kan helpen bij het sturen, zeiltrimmen of navigeren, wie meer wil weten van het zeilen kan de schipper vragen om erover te vertellen. En iedereen mag lekker genieten. Rond zes uur ligt de 'Egberdina' weer bij de Hoofdtoren in Hoorn.

Je kan ook kiezen voor een verlenging met een heerlijk diner. Hiervoor gaat het schip voor anker op een beschutte plaats in de buurt van Hoorn. U heeft de keuze uit een Barbecue Gouwzee of het Buffet Kaap Hoorn. Kijk hier voor onze mogelijkheden voor eten en drinken aan boord. Tegen acht uur varen we weer de haven binnen, onder het genot van een kopje koffie met een chocolaatje.

We rekenen met een basisprijs voor 17 personen. Kom je met meer personen dan komt er een vast bedrag per pesoon bij, We maken ook graag een programma op maat, specifiek voor jouw wensen.

  basisprijs 17 personen.       pp boven 17 pers.    
Dag-zeiltocht met lunch, 8 uur:   € 2.200,00 € 43,00    
met lunch en diner:   € 2.575,00 € 71,50    

Deze prijzen zijn inclusief alles; schip, bemanning, verzorging en drankjes, er zijn geen bijkomende kosten.  

Op de dag-zeiltocht zijn verschillende vaardoelen mogelijk:
Volendam
Marken 
Monnickendam
Enkhuizen
Pampus
Marker Wadden

Hierbij kunnen we eventueel combinaties maken met een palingrokerij, een foto in Volendams kostuum, het ZuiderzeeMuseum, een rondleiding op Marken, een Hoornse stadswandeling of een bezoek aan de VOC-replica d'Halve Maen.

Aanpassingen, zoals een andere lunch of diner zijn zeker mogelijk, overleg hiervoor met de schipper.