Egberdina zeilen 2

Gratis parkeren ´Nieuwe Wal´ Hoorn

De 'Egberdina' ligt direct naast de Hoofdtoren in Hoorn, onder de beeldjes van de 'Scheepsjongens van Bontekoe'. Daar het moeilijk is uw auto te parkeren in de directe omgeving van de "Egberdina' (vergunningsgebied), adviseer ik u om uw auto te parkeren op de 'Nieuwe Wal' (gratis). Vanaf de ´Nieuwe Wal´is het een kleine kilometer lopen naar de 'Egberdina'.

Hieronder kunt u eerst uw route opzoeken naar de 'Nieuwe Wal' (gratis). In uw eigen navigatie voert u in: Nieuwe Wal 4, 1621 MB Hoorn.

Vanaf de parkeerplaats 'Nieuwe Wal' moet u de omleiding volgen, eerst terug naar de doorgaande weg. De brug in het park is namelijk tijdelijk buiten gebruik. Volg dan de richting Oostereiland of Hoofdtoren. De Egberdina ligt tegen de Hoofdtoren aan. 


U kunt zich echter ook naar de 'Egberdina' laten brengen met de watertaxi. Meteen een leuke start van de prachtige dag die u sowieso te wachten staat!

Route direct naar de 'Egberdina'.

Mocht het nodig zijn direct met uw auto naar de ligplaats van de  'Egberdina' te gaan, dan kunt u hieronder deze route zoeken. Of voer dit in in uw navigatie: Veermanskade 1, 1621 Hoorn.

Privacy en Cookie Beleid

Voordat u contact met ons opneemt, lees eerst ons Privacy en Cookie beleid.