Egberdina zeilen 2

Avond zeiltocht

Een dwarsgetuigd schip vaart voorbijAls geel en rood zich ’s avonds mengen met het blauw van de hemel en de zon zacht zilver strooit over de koppen van het golvende water, is het Markermeer op z’n mooist. De Egberdina vaart dan graag uit om u mee te nemen naar de ondergaande zon die alle beslommeringen met zich meetrekt achter de einder.

Verras en verwen uzelf, uw personeel, vrienden of relaties met zo’n pure belevenis.

Hier een aanbieding voor een avond zeilen met alle drankjes en hapjes, vanaf € 52,00 pp. (bij 40 personen)

Programma avond zeiltocht Egberdina

avond gezelligheid Egberdinade Egberdina onderweg

Voor een avond-zeiltocht met de 'Egberdina stapt u om half acht in de haven van Hoorn aan boord. U wordt verwelkomd met koffie en Westfriese krentenmik. Na een korte kennismaking met schip en bemanning gaan de trossen los en hijsen we samen de zeilen. We zeilen het Markemeer op, waar we de zon langzaam zien ondergaan. De bar is geopend en we serveren drankjes van de Hollandse bar en een borrelgarnituur. Rond half twaalf liggen we weer in de haven en bent u helemaal gereset.

Deze zeiltocht kan je ook aanvullen met een diner. Hiervoor komt u om half zeven aan boord, en een uur later gaan we op een rustoge plek voor anker voor het diner. U heeft de keuze uit een Barbecue Gouwzee of het buffet Kaap Hoorn. Kijk hier voor onze mogelijkheden voor eten en drinken aan boord. Na de maaltijd zeilen we tot ca 23:00 uur, waarna u als herboren van boord gaat in de haven van Hoorn.

We rekene met een basisprijs voor een groep van 17 personen. Kom je met meer mensen dan komt er een bedrag per persoon bij. We maken ook graag een programma op maat, specifiek voor jouw wensen.

  basisprijs 17 personen pp boven 17 personen    
 Avond zeiltocht, 4 uur € 1.450,00 € 27,50    
 5 uur plus diner  € 1.950,00  € 54,00    

Deze prijzen zijn inclusief alles; schip, bemanning, verzorging en drankjes, er zijn geen bijkomende kosten.

 


 de realiteit als ’n sprookje