Egberdina zeilen 2

Teambuilding zeiltocht

teambuilding egberdinaWilt u uw team verbeteren? Stap dan aan boord van de 'Egberdina' en ga in zee met onze ervaren trainers.
In actie op het water ziet u uw medewerkers of collega's plotseling van een heel andere, soms verrassende kant. Bestaande patronen worden zichtbaar als iedereen zijn verantwoordelijkheid en taak op zich neemt voor de gezamenlijke strijd met de elementen. Vindingrijkheid, creativiteit, doorzettingsvermogen en samenwerkings-mogelijkheden worden zichtbaar.teambuilding egberdina2
Vooral dat laatste, samenwerken, is niet altijd een vanzelfsprekendheid. Vaak heeft dit met de kwaliteit van de onderlinge communicatie te maken. Goed met elkaar functioneren als team gaat namelijk niet vanzelf, maar vereist naast betrokkenheid en inzet, vooral duidelijkheid naar elkaar.   

Programma teambuilding zeiltocht

De beslotenheid van de Egberdina biedt alle mogelijkheden om meer uit uw team te halen. Tijdens een flinke zeiltocht worden individuele behoeften en mogelijkheden in relatie tot het door u gewenste team- en organisatiedoel zichtbaar.
Na een uitgebreid gesprek, waarin al uw wensen worden besproken, wordt een trainingsprogramma opgesteld. Bovendeks bestaat dit uit het actief deelnemen aan zeilactiviteiten als zeilen hijsen, overstag gaan en navigeren. Benedendeks voeren de deelnemers bijvoorbeeld communicatie-opdrachten uit. Teamwork staat hierbij voorop. teambuilding egberdina3Er wordt altijd een koppeling tot stand gebracht tussen het functioneren aan boord en de dagelijkse realiteit van het werk. Het ontdekken en bespreekbaar maken van elkaars kwaliteiten staan daarbij centraal.
De trainingen worden verzorgd door professionele en gemotiveerde trainers die zelf zeilervaring hebben en ondersteund worden door de bemanningsleden van het schip.

Wij maken graag een offerte op maat voor een trainingsarrangement.
Bel de schipper voor een afspraak: 0651 164 509

teambuilding onder zeil: teamwork met een frisse wind

Tags: teambuilding