Egberdina zeilen 2

Huwelijks zeiltocht

bruidspaar egberdinaWilt u letterlijk in het huwelijksbootje stappen? Dat kan. De gemeente Hoorn heeft het zeilschip de Egberdina als officiële trouwlocatie aangewezen, dus de ambtenaar van de burgerlijke stand komt aan boord voor de ceremonie rond het ja-woord.

De romantische en intieme sfeer van de Egberdina omlijsten deze voor u onvergetelijke dag, die geheel is afgestemd op uw wensen. Wij bieden veel mogelijkheden daartoe. Zo kan er na het aansnijden van de bruidstaart een zeiltocht gemaakt worden op het IJsselmeer. U mag dan zelf het roer in handen nemen van uw huwelijksboot en uw gasten kunnen desgewenst de zeilen hijsen en midden op het water een toast uitbrengen op u als kersvers bruidspaar.

Erik en Chantal 7 trouwen egberdinaUiteraard kan de Egberdina ook aan de kade blijven liggen. Er is aan boord een perfecte sfeer om als feest- of receptielocatie te dienen. Maar u mag de Egberdina ook inzetten als vervoermiddel van uw trouwlocatie naar een fantastisch restaurant of een grotere feestgelegenheid. Kortom, alles is mogelijk.

Wij raden u aan de 'Egberdina' eens vrijblijvend te bezichtigen. Wij denken dan graag met u mee om u een grandioze huwelijksdag te bezorgen en maken desgewenst een offerte op maat. Bel de schipper voor een afspraak: 06 51 164 509

trouwen op het water: deinen op de golven van geluk

Tags: feesten, trouwen