Egberdina zeilen 2

Gratis parkeren ´Nieuwe Wal´ Hoorn

De 'Egberdina' ligt direct naast de Hoofdtoren in Hoorn, onder de beeldjes van de 'Scheepsjongens van Bontekoe'. Daar het moeilijk is uw auto te parkeren in de directe omgeving van de "Egberdina' (vergunningsgebied), adviseren wij u uw auto te parkeren op de 'Nieuwe Wal' (gratis). Vanaf de ´Nieuwe Wal´is het nog geen kilometer lopen naar de 'Egberdina'.

Hieronder kunt u eerst uw route berekenen vanaf uw woonplaats naar de 'Nieuwe Wal' (gratis). In uw eigen navigatie voert u in: Nieuwe Wal 4, 1621 MB Hoorn.

Op de parkeerplaats 'Nieuwe Wal' staat een wegwijzer met 'Hoofdtoren' die u daarmee ook de weg wijst naar de 'Egberdina'. Het schip ligt naast de Hoofdtoren.
U kunt zich echter ook naar de 'Egberdina' laten brengen met de watertaxi. Meteen een leuke start van de prachtige dag die u sowieso te wachten staat!

Route direct naar de 'Egberdina'.

Wij ontraden u met de auto direct naar de ligplaats van de 'Egberdina' te gaan daar het in de directe omgeving van de 'Egberdina' erg moeilijk is een parkeerplaats te vinden. Mocht het toch nodig blijken direct met uw auto naar de ligplaats van de  'Egberdina' te gaan, dan kunt u hieronder deze route berekenen. Of voer dit in in uw navigatie: Veermanskade 1, 1621 Hoorn.

Direct naar de 'Egberdina'

De Egberdina heeft een vaste ligplaats naast de Hoofdtoren in Hoorn, bij de 'Scheepsjongens van Bontekoe'.

Bereken hieronder uw route naar de ligplaats van de 'Egberdina':

Egberdina contact informatie

wouter2Wilt u meer informatie over de 'Egberdina', over beschikbaarheid of prijzen, bel of mail met uw schipper en gastheer Wouter van Dusseldorp

mail:   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
of bel: 0651 164 509

Schuijteskade 22C
1621 DE  Hoorn

 

Download  de Algemene Voorwaarden: klik hier 

copyright © 2015-2018 Egberdina
Webdesign by 1place4ads.nl