Egberdina zeilen 2

Gratis parkeren ┬┤Nieuwe Wal┬┤ Hoorn

De 'Egberdina' ligt direct naast de Hoofdtoren in Hoorn, onder de beeldjes van de 'Scheepsjongens van Bontekoe'. Daar het moeilijk is uw auto te parkeren in de directe omgeving van de "Egberdina' (vergunningsgebied), adviseren wij u uw auto te parkeren op de 'Nieuwe Wal' (gratis). Vanaf de ´Nieuwe Wal´is het nog geen kilometer lopen naar de 'Egberdina'.

Hieronder kunt u eerst uw route berekenen vanaf uw woonplaats naar de 'Nieuwe Wal' (gratis). Op de parkeerplaats 'Nieuwe Wal' staat een wegwijzer met 'Hoofdtoren' die u daarmee ook de weg wijst naar de 'Egberdina'. Het schip ligt naast de Hoofdtoren.
U kunt zich echter ook naar de 'Egberdina' laten brengen met de watertaxi. Meteen een leuke start van de prachtige dag die u sowieso te wachten staat!

Route direct naar de 'Egberdina'.

Wij ontraden u met de auto direct naar de ligplaats van de 'Egberdina' te gaan daar het in de directe omgeving van de 'Egberdina' erg moeilijk is een parkeerplaats te vinden. Mocht het toch nodig blijken direct met uw auto naar de ligplaats van de  'Egberdina' te gaan, dan kunt u hieronder deze route berekenen.